Siirry sisältöön
info@kotikeskuslkv.fi | puh. 020 752 9160

Vantaa, Helsinki, Espoo, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Nurmijärvi

Asunnon myynti

Jos suunnittelet asunnon tai kiinteistön myymistä, ota ammattilainen avuksesi. Voit luottaa siihen, että Kotikeskus LKV:n kanssa asunnon myynti sujuu mutkattomasti. 

Tarjoamme käyttöösi vahvan osaamisemme, kokemuksemme ja paikallistuntemuksemme. Meidän avullamme saat kodistasi parhaan mahdollisen hinnan.

Tiimimme on täynnä raudanlujia kiinteistöalan ammattilaisia, jotka palvelevat sinua innolla. Tunnemme paikalliset asuntomarkkinat ja hoidamme myyntiprosessin alusta loppuun tehokkaasti ja toiveittesi mukaisesti. Sinun ei tarvitse tietää, mitä pitää tehdä, vaan me opastamme kaikissa vaiheissa ensitapaamisesta aina kaupantekoon asti varmoin ottein.

arviokaynti

Arviokäynnillä alkuun

Kun suunnittelet asuntosi myyntiä, ota ensiksi välittäjäämme yhteyttä ja varaa arviokäynti. Kokenut ja luotettava Kotikeskus LKV:n kiinteistönvälittäjä tulee tutustumaan kotiisi maksutta. Arviokäyntiä varten sinun ei kuitenkaan tarvitse tehdä kodin suursiivousta tai remonttia. Riittää, että olet paikalla avaamassa oven.

Arviokäynnin aikana pääsette yhdessä keskustelemaan asunnon järkevästä myyntihinnasta, markkinointitavoista ja potentiaalisista ostajaryhmistä. Käytte siis läpi, mitä kaikkea asunnon myyminen pitää sisällään. Kiinteistönvälittäjämme osaa myös kertoa, mikäli asuntoon kannattaisi tehdä mahdollisia korjaustöitä ennen myynnin aloittamista. Voit luottaa siihen, että toimimme aina sinun parhaaksesi.

Aktiivista myyntityötä

Kotikeskus LKV:stä saat asuntosi myyntiin parhaan mahdollisen oman välittäjän, joka pitää sinut ajan tasalla myynnin edistymisestä.

Käytämme myyntityössä moderneja kiinteistönvälityksen ratkaisuja. Voimme esimerkiksi järjestää asuntonäytön suoran videon välityksellä tai virtuaaliesittelynä, jolloin ostajaehdokkailla on enemmän vaihtoehtoja tutustua asuntoon. Näin voidaan myös vähentää lisänäyttöjen tarvetta.

Lisäksi hyödynnämme tehokkaita markkinointikeinoja. Tuomme kohteesi parhaat puolet esiin laadukkailla valokuvilla sekä tyylikkäillä ja huolellisesti suunnitelluilla teksteillä. Takaamme, että kohteesi pääsee täydellisesti esille kanavissa, joiden kautta tavoitamme tehokkaimmin uutta asuntoa etsivät potentiaaliset ostajat.

asunnon-myynti
avaimet-uuteen-kotiin

Sujuvat asuntokaupat

Kotikeskus LKV:n asiantunteva kiinteistönvälittäjä hoitaa asunnon myynnin alusta loppuun. Kun on kaupanteon aika, välittäjämme huolehtii kaikista kaupantekotilaisuuteen tarvittavista asiakirjoista ja niiden ajantasaisuudesta. Kun annat kokeneen välittäjämme laatia kauppakirjat, ne ovat oikeelliset ja maakaaren muotomääräysten mukaisia. Näin sinun ei tarvitse huolehtia muusta kuin papereiden allekirjoituksesta ja avainten luovutuksesta.

Tarvittaessa koko prosessi hoituu sujuvasti etänä sähköisiä palveluja käyttäen. Digitaalinen asuntokauppa onnistuu pankkien kehittämän DIAS-järjestelmän kautta, jossa kauppakirjat voi allekirjoittaa turvallisesti. Pankki hoitaa taustalla kauppasumman ja osakekirjojen siirrot ja välittäjä tarvittavat ilmoitukset veroviranomaisille sekä taloyhtiöön. Näin sinun ei itse tarvitse olla paikan päällä. Todella kätevää!

Välittäjiemme avulla saat mielenrauhaa mahdollisesti elämäsi suurimpaan kauppaan. Kaikki välittäjämme noudattavat toiminnassaan Hyvää Kiinteistönvälitystapaa sekä kiinteistönvälitykseen liittyviä eettisiä sääntöjä. Myyjänä voit luottaa siihen, että toimimme vastuullisesti ja luotettavasti.

Outlook-vpecgdon

Myyntipalveluumme sisältyy:

 • maksuton arviokäynti
 • realistinen hinta-arvio
 • asianmukaiset kohteen asiakirjat
 • laadukkaat valokuvat ja pohjapiirustus
 • myyntisuunnittelu ja myyntimateriaalit
 • monikanavainen markkinointi
 • asuntoesittelyt
 • ostotarjousneuvottelut
 • kauppakirjojen laadinta
 • lopullinen kaupanteko
aktiivinen-myyntityo

Mietitkö vielä, miksi kannattaa käyttää kiinteistönvälittäjää kotisi myymisessä?
Miksi ei kannata myydä itse?

Tässä on 8 erittäin hyvää syytä:

 1. Asiantuntijamme osaa antaa realistisen hinta-arvion, jossa huomioidaan asunnon kunto, sijainti ja markkinatilanne. Asunnon kiinnostavuuden ja nopean myynnin kannalta on ensisijaisen tärkeää, että hintataso on määritetty oikein heti alussa.
 2. Käytössämme on ammattilaisvalokuvaaja, joka osaa tuoda kodistasi parhaat puolet esiin upeilla valokuvilla.
 3. Pystymme hyödyntämään laajasti eri markkinointikanavia, jotta kotisi saa parhaan mahdollisen näkyvyyden.
 4. Välittäjiemme asiakasverkostosta voi löytyä nopeastikin valmis ostaja ilman odotteluja.
 5. Kokeneet välittäjämme osaavat neuvotella asunnostasi paremman hinnan.
 6. Välittäjämme hoitavat kaikki paperityöt ja selvittelyt, markkinoinnin, näyttöjen järjestelyt ja yhteydenpidon ostajaehdokkaiden kanssa.
 7. Meidän avullamme koko kauppaprosessi sujuu juridisesti oikein loppuun asti ja välittäjä vastaa myös mahdollisista reklamaatioista.
 8. Sokerina pohjalla - myynnin aloitus on täysin kulutonta. Maksat välityspalvelustamme ainoastaan, kun toimeksianto johtaa kauppaan.

Mitä siis vielä mietit? Ota rohkeasti yhteyttä, niin saat kotisi myytyä pikimmiten - parhaaseen mahdolliseen hintaan.

Kotikeskus LKV logo

Puh. 020 752 9160
info@kotikeskuslkv.fi
Unikkotie 13, 01300 Vantaa

Outlook-qh45omx1
Outlook-vpecgdon
Vieritä ylös