Siirry sisältöön
info@kotikeskuslkv.fi | puh. 020 752 9160

Vantaa, Helsinki, Espoo, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Nurmijärvi

Asunnon osto

Meiltä löytyy helpotus kovimpaankin asuntokuumeeseen. Jos suunnittelet oman kodin ostamista, autamme mielellämme kaikissa asunnon ostoon liittyvissä asioissa.

Asunnon ostajana voit luottaa siihen, että toimimme vastuullisesti ja saat meiltä aina kaikki tarvittavat, asianmukaiset ja oikeat tiedot kohteesta. Olemme kiinteistöalan ammattilaisia ja hoidamme rinnallasi koko ostoprosessin kohteiden kartoittamisesta aina ostotarjouksen kautta kaupantekoon asti.

Outlook-vpecgdon

Mitä toivot uudelta kodiltasi?

Asunnon ostaminen on varsin merkittävä päätös, eikä kaupoille kannata lähteä suin päin. Mieti ensin muun muassa mitä toivot uudelta kodilta ja missä päin haluaisit asua. Millainen asumismuoto sopisi sinulle, etsitkö omakotitaloa, rivitaloasuntoa tai kerrostalokotia? Haluatko luonnon rauhaan vai keskustan palveluiden läheisyyteen? Oletko kiinnostunut uudiskohteista vai haluaisitko remppailla kohdetta itse?

Jos sydämesi sykähtää jollekin myynnissä olevalle kohteellemme, tule katsomaan kohdetta yleisesittelyssä tai pyydä yksityisesittelyä. Voimme myös järjestää asuntonäytön tarvittaessa virtuaalisesti videon välityksellä, joten voit rauhassa tutustua mahdolliseen uuteen kotiisi vaikkapa kotisohvalta käsin.

asunnon-osto
omakoti

Kaupat vaikka kotisohvalta käsin

Kun päätöksesi asunnon ostamisesta on varmistunut, sinun ei tarvitse pyöritellä papereita, vaan voit tehdä ostotarjouksen sähköisenä. Ja jos myyjä hyväksyy tarjouksesi, välittäjämme huolehtii kaikista kaupantekotilaisuudessa tarvittavien asiakirjojen hankkimisesta. Useimmissa tapauksissa kaupat voidaan järjestää täysin sähköisesti pankkien kehittämän DIAS-järjestelmän kautta. Tällä tavoin sinun ei tarvitse ajella suotta ruuhkissa tai sopia aikaa pankkiin kesken työpäivän, vaan voit tehdä kaupat mukavasti vaikkapa mökkilaiturin nokasta. Pankki hoitaa taustalla varojen siirrot ja välittäjä tekee ilmoitukset veroviranomaiselle.

Voisiko asunnon ostaminen enää olla helpompaa ja mukavampaa?

Ostotoimeksianto

Mikäli myytävissä kohteissamme ei juuri nyt ole sellaista, mitä etsit, niin ei huolta. Jätä meille ostotoimeksianto, niin etsimme toiveittesi mukaisen kodin puolestasi.

Kerro meille

  • minkälaista asuntoa etsit
  • miltä alueelta etsit, halutessasi jopa kadun tai taloyhtiön tarkkuudella
  • mitä olet valmis maksamaan toiveitasi vastaavasta asunnosta.

Ostotoimeksiantosopimuksella välittäjämme etsivät aktiivisesti kriteeriesi mukaisia kohteita, jotka eivät vielä ole julkisessa myynnissä. He hyödyntävät markkinointikanavia sekä omaa laajaa kontaktiverkostoaan, jonka kautta sopivan kotikonnun löytyminen voi käydä käden käänteessä. Ostotoimeksiannolla asuntokaupan yhteydessä ostaja maksaa asunnon välityspalkkion myyjän sijaan.

 

Huomaathan, että ostotoimeksianto ei sido sinua ostamaan asuntoa, mutta tuo lisämahdollisuuksia sopivan kodin löytämiseen. Varsinkin pääkaupunkiseudun halutuimmilla asuinalueilla myytävistä asunnoista on jo pitkään käyty melkoista kilpailua, jossa nopeat syövät hitaat ja ostotarjoukset ylittävät hintapyynnöt. Ostotoimeksiannolla tavoitetaankin sellaisia kohteiden omistajia, jotka eivät ole vielä edes suunnitelleet kotinsa myyntiä. Näin tarjousneuvottelut voidaan käydä ilman muita ostajia ja tarjouksia.

kiinteistovalityssopimuksen-synty

Olemme löytäneet ostotoimeksiannoilla jo lukuisille asiakkaillemme täydellisiä koteja. Anna meidän auttaa löytämään unelmiesi koti helposti, vaivatta ja turvallisesti. Kysy lisää ostotoimeksiannosta välittäjiltämme.

Ensiasunto

Jos olet ensiasunnon ostaja, mielessäsi voi pyöriä lukuisia kysymyksiä ja huolenaiheita. Meidän asiantuntevien välittäjiemme avulla saat vastauksen kaikkiin mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin ja löydät juuri sinulle sopivan kodin. Sinun ei myöskään tarvitse jännittää asunnon ostoon liittyviä muodollisuuksia, sillä luotettavien välittäjiemme avulla kaikki sujuu mutkattomasti, eikä sinun tarvitse huolehtia mistään paperitöistä.

Toimitilat

Me välitämme myös toimitiloja. Jos etsit yrityksellesi uusia tiloja, meidän kauttamme voit löytää juuri sinun tarpeisiisi sopivan kohteen ja saat liiketoimintasi nopeasti ja mutkattomasti käyntiin.

Lue lisää toimitilatoiminnastamme >>

Asuntosijoittaminen

Kiinnostaako asuntosijoittaminen tai kaipaatko täydennystä asuntosalkkuusi? Meidän asiantuntevat välittäjämme tuntevat pääkaupunkiseudun asuntomarkkinat erittäin hyvin. Kun suunnittelet sijoitusasunnon ostamista, käänny meidän puoleemme. Asuntosijoittamisessa huolellinen perehtyminen kohteeseen ja alueeseen on avainasemassa. Lisäksi kohteen todellisen tuoton laskeminen on tärkeää. Tietotaitomme avulla voit tehdä menestyksekkäitä kauppoja ja löytää avaimen vaurastumiseen.

Kotikeskus LKV logo

Puh. 020 752 9160
info@kotikeskuslkv.fi
Unikkotie 13, 01300 Vantaa

Outlook-qh45omx1
Outlook-vpecgdon
Vieritä ylös