Siirry sisältöön
info@kotikeskuslkv.fi | puh. 020 752 9160

Vantaa, Helsinki, Espoo, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Nurmijärvi

ASUNNON VUOKRAUS

Palvelemme sekä vuokranantajia että vuokralaisia asiantuntevasti, luotettavasti ja ripeästi. Ymmärrämme asunnon vuokraukseen liittyvät lainalaisuudet ja että on tärkeää löytää sopiva vuokralainen ja sopiva koti mahdollisimman nopeasti erilaisissa elämäntilanteissa.

Asunnon vuokraus Kotikeskus LKV:n kautta kannattaa

Meille on tärkeää, että pääset helposti ja nopeasti omaan kotiin. Haluamme aktiivisesti auttaa sinua löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivan vuokrakodin. Meidän vuokranvälityspalvelumme kautta

  • löydät elämäntilanteeseesi sopivan vuokrakodin mutkattomasti
  • teet asianmukaisen ja hyvän vuokrasopimuksen luotettavasti
  • ymmärrät vuokra-asuntoon liittyvät oikeutesi ja velvollisuutesi.
asunnon-vuokraus

Jos kohteistamme ei tällä hetkellä löydy juuri sinulle sopivaa kotia, voit jättää meille myös vuokratoimeksiannon. Kerro siinä, millaista asuntoa olet etsimässä, kuinka monta huonetta tarvitset, mistä päin etsit kohdetta tai kaipaatko saunaa tai parveketta? Kun hakukriteerejäsi vastaava vuokra-asunto tulee tarjolle, olemme sinuun yhteydessä. Voimme sopia oman esittelyajan sinua kiinnostavaan asuntoon ja keskustella enemmän toiveistasi. Meidän valttikorttimme on nopeus, sillä vuokrasopimukset voidaan parhaimmassa tapauksessa tehdä jo asuntonäytön jälkeen.

Kotikeskus LKV auttaa vuokralaisen löytämisessä

Etsitkö hyvää vuokralaista asuntoosi? Sopivan vuokralaisen löytäminen ei ole itsestään selvää edes pääkaupunkiseudulla, mutta meidän asiantuntijoidemme ja verkostomme avulla sekin luonnistuu helposti. Etumme on, että tunnemme pääkaupunkiseudun asuntomarkkinatilanteen erittäin hyvin.

Noudatamme Hyvää Vuokravälitystapaa, ja kaikilla vuokra-asuntovälittäjillämme on Laillistetun vuokrahuoneistonvälittäjän pätevyys (LVV). Tunnemme myös vuokravälitykseen liittyvät säädökset ja parhaat käytännöt. Tarjoamme laadukasta ja asiantuntevaa palvelua avaimet käteen -periaatteella.

Palvelut vuokranantajille

  • Laadimme vuokrailmoitukset laadukkailla valokuvilla.
  • Hoidamme asuntonäytöt ja vastaamme hakijoiden kysymyksiin.
  • Kirjoitamme asianmukaisen vuokrasopimuksen.
  • Varmistamme, että kotivakuutukset ovat kunnossa.
  • Selvitämme vuokralaisehdokkaiden taustatiedot ja luottotiedot tarkasti.
  • Käymme vuokralaisen kanssa huolella läpi kaikki vuokrasuhteeseen liittyvät oikeudet ja velvollisuudet.

Vastaamme siis kaikista asunnon vuokraamiseen liittyvistä käytännön asioista, jotta sinun ei tarvitse käyttää arvokasta aikaasi niihin. Meidän avullamme sinä voit antaa asuntosi vuokralle huoletta ja vaivatta. Ja muistathan, että välityspalkkio on täysin vähennyskelpoinen vuokratulojen verotuksessa. Kun Kotikeskus LKV hoitaa homman kotiin, sinä säästät sekä aikaa että rahaa.

Kotikeskus LKV logo

Puh. 020 752 9160
info@kotikeskuslkv.fi
Unikkotie 13, 01300 Vantaa

Outlook-qh45omx1
Outlook-vpecgdon
Vieritä ylös