Siirry sisältöön
info@kotikeskuslkv.fi | puh. 020 752 9160

Vantaa, Helsinki, Espoo, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Nurmijärvi

Rakennuttajalle

Kun etsit luotettavaa kumppania uudiskohteellesi,
valitse Kotikeskus LKV. Meiltä saat kokonaisratkaisun uudiskohteiden myyntiin ja markkinointiin aina hankekehityksestä viimeisen huoneiston kauppoihin asti – avaimet käteen -palveluna.

Asiantunteva ja uudiskohteisiin perehtynyt tiimimme huolehtii koko prosessista sekä tietää tarkalleen, miten toimia myynnin edistämiseksi. Tiimi pitää huolen, että uudiskohteesi myynti onnistuu mahdollisimman tuloksellisesti. Näin sinä saat rakennuttajana rauhassa keskittyä rakennushankkeesi onnistumiseen.

rakennuttaja

Tunnemme trendit...

Olemme apunasi kaikissa uudiskohdeprojekteihin liittyvissä asioissa, olipa kyse sitten tontin etsinnästä, kohteen hinnoittelusta, pohjaratkaisuista tai tarkoista markkina- ja data-analyyseistä. Meillä on paras tieto siitä, mitä ostajat haluavat.

Meillä on ensiluokkainen paikallistuntemus, ja tunnemme eri asuinalueilla vallitsevat trendit. Osaamme kertoa, minkälainen potentiaalinen asukas voisi olla ja minkä kokoisia asuntoja alueelle ylipäätään kannattaa rakentaa. Kiinteistönvälittäjillämme on erittäin paljon kokemuspohjaista tietoa siitä, minkälaisia asuntoja pääkaupunkiseudun eri alueille kaivataan. Kaikki hyötyvät, kun kysyntään vastataan sopivalla tarjonnalla.

... ja vaikutamme visuaalisuudella

Kauttamme saat upeimmat visualisoinnit ja 3D-mallinnokset. Toteutamme tyylikkäitä videoita sekä 360-ratkaisuja, teemme virtuaalistailauksia ja otamme laadukkaita valokuvia, jotka yhdessä antavat ostajalle selkeän ja houkuttelevan ensikosketuksen uuteen kotiin. Korkealaatuisten materiaalien avulla ostaja voi muodostaa kohteesta todenmukaisia mielikuvia tukemaan ostopäätöksen syntyä.

3d-mallinnus
Kotikeskus LKV logo

Puh. 020 752 9160
info@kotikeskuslkv.fi
Unikkotie 13, 01300 Vantaa

Outlook-qh45omx1
Outlook-vpecgdon
Vieritä ylös