Siirry sisältöön
info@kotikeskuslkv.fi | puh. 020 752 9160

Vantaa, Helsinki, Espoo, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Nurmijärvi

TOIMITILAT

Etsitkö liike- tai toimitilaa pääkaupunkiseudulta? Me voimme auttaa! Meillä on kymmenien vuosien kokemus liikekiinteistöjen välityksestä ja vuokrauksesta. Välitämme monentyyppisiä toimitiloja, tarvitsitpa sitten liiketilaa, varastoa, toimistoa tai tuotantotiloja. Välitämme liiketiloja myös sijoituskohteeksi.

Toimitilojen etsimiseen voi kulua runsaasti kallista aikaa, jonka voisit käyttää myös yritystoimintasi kehittämiseen. Säästä siis aikaasi ja anna meidän hoitaa etsinnät. Kerro vain, mikä olisi toiveittesi sijainti ja millainen tilaratkaisu toimisi parhaiten. Kiinteistönvälittäjillämme on laaja kontaktiverkosto, jonka kautta voi löytyä myös hiljaisessa myynnissä tai vajaakäytöllä olevia kohteita. Asiantuntevat välittäjämme huolehtivat myös tarvittavien asiakirjojen hankkimisesta sekä kauppakirjojen laatimisesta ja avustavat kauppaan liittyvissä oikeudellisissa asioissa.

Mikäli kohteissamme ei juuri nyt ole tarpeisiisi sopivaa toimitilaa, niin ota yhteyttä ja kartoitetaan sinulle paras vaihtoehto yhdessä. Autamme mielellämme sinua löytämään liiketoimintaasi parhaiten soveltuvat toimitilat.

Esimerkiksi sijainti voi olla yksi tärkeimmistä menestyksekkään liiketoiminnan edellytyksistä, joten huomioi muun muassa nämä:

  • Eri alueilla on erilaiset imagot asiakkaiden mielessä. Millaisen mielikuvan haluat antaa?
  • Hyvä sijainti voi vaikuttaa työntekijöiden viihtyvyyteen.
  • Tarvitaanko pysäköintipaikkoja? Tulevatko työntekijäsi ja asiakkaasi paikalle omilla kulkuneuvoilla vai julkisilla?
  • Tarvitaanko raskaan kaluston kääntymistilaa?

Kokeneet välittäjämme osaavat katsoa, mikä juuri sinun yrityksellesi on olennaista. Ota rohkeasti yhteyttä!

toimitilat

Anna toimitilasi vuokralle

Olemme apunasi myös kaikissa toimitilojesi vuokraukseen liittyvissä asioissa. Etsimme sopivan vuokralaisen ja hoidamme kaikki vuokraukseen kuuluvat paperit ja seikat puolestasi. Voimme kuitenkin yhdessä miettiä, mitä asioita vuokrasopimuksessa kannattaa sopia. Vastaako vuokralainen itse tilan käyttökuluista, kuten sähköstä ja lämmityksestä, vai korvaako esim. vuokralaisen tekemät tilojen korjaus- ja muutostyöt osan vuokrasta? Vuokrasopimuksessa voidaan sopia myös esimerkiksi siivous- ja puhelinpalvelujen hankkimisesta. Asiantuntevat välittäjämme ovat aktiivisena tukenasi, joten sinun ei tarvitse yksin tehdä päätöksiä.

Haluatko myydä toimitilasi?

Jos suunnittelet toimitilojesi myymistä, pyydä meidät tekemään tilojen arvonmäärityksen. Kattavan kokemuksemme ansiosta osaamme laatia realistisen ja kilpailukykyisen hinta-arvion. Kohteen kiinnostavuuden ja nopean myynnin kannalta on nimittäin ensisijaisen tärkeää, että hintataso on määritetty oikein heti alussa. Sen jälkeen etsimme kohteellesi sopivan ostajan verkostoistamme, joista löytyy lukuisia toimitiloja etsiviä yrityksiä ja sijoittajia. Hoidamme puolestasi myös kaikki kiinteistön kauppaan kuuluvat asiakirjat. Näin voit nauttia huolettomista ja mutkattomista toimitilakaupoista.

Kotikeskus LKV logo

Puh. 020 752 9160
info@kotikeskuslkv.fi
Unikkotie 13, 01300 Vantaa

Outlook-qh45omx1
Outlook-vpecgdon
Vieritä ylös